Virtuele expo

Altijd open en je hoeft niet eens je broek aan te hebben. Wijn en snacks moet je zelf regelen.

project 12

project 12 “Project 12” is niet zomaar een serie van twaalf fijnkunstfoto’s. Het is een in de tijdsspanne van twaalf maanden waargebeurd verhaal van zelf-ontdekking en zelf-genezing na een traumatische levensgebeurtenis. Zoals elk verhaal, ook deze hoort in een bepaalde volgorde verteld te worden. Dit project heeft letterlijk een jaar de tijd gekost om het te ervaren en te maken.

Bekijk project >>

30 days of dreams

30 days of dreams Na mijn burn-out heb ik besloten om in december drastisch af te remmen, te vertragen en bijna tot stilstand te komen. Er hoeft in december NIKS in mijn bedrijf te gebeuren. Als de hele wereld nog in een race naar “het moet voor het eind van het jaar klaar zijn” zit … zit ik bijna in winterslaap. En dan gebeurt dit …  Want blijkbaar kan ik niet anders dan dingen doen. Een kunstproject dat zomaar is ontstaan. Zonder verplichting of kaders, zonder oordeel en zonder verwachtingen. Welkom bij de “30 days of dreams”.

Bekijk project >>

365 days of the Self

365 days of the Self Ik heb geen idee wat me bezield heeft in 2021 maar ik heb bedacht om elke dag the Self te maken. Getekend of digitaal. Elke dag 1. Hele jaar door. Na een paar maanden was ik er volledig klaar mee maar tegelijkertijd best trots op hoe ver ik gekomen ben. Hieronder een beperkte collectie.

Bekijk project >>

3 woorden

3 woorden – werk in uitvoering Een speciaal decemberproject. Ik heb mijn publiek gevraagd om me 3 woorden te geven. Willekeurig en abstract. Dit is het resultaat … of beter gezegd, hier komt het resultaat want op dit moment is het werk in uitvoering.

Bekijk project >>