Opvallend werk

Werken voor de koningin, Storytelling in 1300 tekens

Werken voor de koningin, Storytelling in 1300 tekens Het is al best laat en mijn wangen beginnen serieus pijn te doen. Morgen heb ik spierpijn, maar ja, dat is een kleine prijs om voor de koningin te mogen werken.

Marieke Smit wordt soms the Queen of Storytelling genoemd. In 2020 is ze door de LinkedIn-redactie verkozen tot een van de 20 LinkedIn Top Voices 2020. En nu wilde Marieke ook visueel op gaan vallen.

Gaan we regelen, Marieke!

Ff bellen met Van Meenen Callstories

Als je af en toe op LinkedIn komt, ja af en toe is al voldoende, heb je vast Janneke gezien. Het kan niet anders. Janneke vertelt over bellen, koud bellen, lauw bellen, warm bellen … maar misschien nog beter gezegd: ze vertelt over een echt sociaal medium – de telefoon.

We zitten samen virtueel te lunchen en dan opeens en zonder voormasseren vraagt ze of ik foto’s voor op haar nieuwe website wil maken, want “normale foto’s” hoeft ze niet. Ze wil interessante foto’s.

Stap voor stap met L² Maatvoering

“Gefeliciteerd met het nieuwe kantoor, jullie zitten bij mij om de hoek,” schreef ik eind april 2020 aan Ferry. Toen bestond L² Maatvoering nog net geen jaar, maar ging als een speer.

“Leuk, misschien wil je langskomen, we hebben iets in gedachten. Wat dacht je van over twee uur?” schreef Ferry terug en de rest is historie.

L² Maatvoering is echt iets anders dan anders. Van de manier waarop ze het liefst willen werken tot hoe ze zich willen presenteren. Een echt eigen-wijs bedrijf. Daarom klikte het ook zo goed.

Herinneringen met Letters van Lieke

“Het duurde ff, maar daar zijn we.” Ik moet lachen want ja, het duurde echt ff we kennen elkaar al sinds september 2020, maar … zoals een mooie Poolse spreekwoord luidt: wat je uitstelt, rent niet weg.

Chillin' met HHCC

Januari 2021, weer een lockdown, en ik heb mezelf beloofd om ff rustig aan te doen, niet hard aan de boom te schudden voor nieuwe opdrachten en toen … appte Josuël. Of we kunnen bellen, want hij wil graag gave foto’s dit jaar.

Spelen met het geld met ToekomstNu

“Is het handig als ik je het manuscript opstuur?”

Ja, dat is idd het beste. Dan kan ik het boek rustig lezen, mijn eigen beelden vormen en dan met een paar ideeën komen.

“Ja, doe maar.”

Solving problems you didn't know you had met Kemp

We zitten virtueel met elkaar te lunchen. Het is leuk. We begrijpen elkaar snel en dat is niet zo raar ,want onze MBTI types liggen heel dicht bij elkaar. Het feit dat ik dit weet, zegt al genoeg over hoe het gesprek ging. 2 xTxx’s nerdy grappen aan het maken.

Weet je wat? Ik wil dat je foto’s voor me maakt. Het is een cadeau aan mezelf.

Oké, dat kunnen we natuurlijk fixen.