Mijn naam is Karolina

Samen met mijn “team van chiefs” maak ik opvallende foto’s – blikvangers – voor bedrijven die anders durven te zijn en hun eigen pad bewandelen. Voor eigen-wijze bedrijven dus.

Ben je op zoek naar iets anders dan anders in bedrijfsfotografie?
Let’s connect!

Team van chiefs 😉
Karolina
Karolina

Chief of All the Chiefs

Onze COATC is een echte 'mother of dragons'. In haar vrije tijd maakt ze plannen om de wereld te veroveren.

Karolina
Karolina

Chief Show Me the Money

Onze CSMTM zorgt dat de rest goed bezig kan blijven. Ze heeft een zwarte band in luisteren en is nationaal kampioen gedachten lezen.

Karolina
Karolina

Chief Creative Drama

Onze CCD trekt alles uit de kast voor de hoogste impact. Haar enthousiasme en drama zijn aanstekelijk.

Karolina
Karolina

Chief Getting Things Done

Dankzij onze CGTD loopt alles op rolletjes. Zij is een no-nonsense alleskunner. Als hobby maakt ze checklists.

De creator

Mijn natuurlijk talent is creator (talent dynamics) of in andere woorden, ik heb veel creatieve ideeën en ik kom snel in actie.

Een (stereo)typische creatieveling is een chaoot. Keep calm, door mijn meerjarige achtergrond in IT-projectmanagement ben ik niet zomaar een creatief kunstenaar annex bedrijfsfotograaf. Er is tijd voor pie-in-the-sky concept bedenken en er is tijd voor krappe planning, goede voorbereiding en heldere communicatie. Immers, tijd is geld, ook voor innovatieve bedrijven.

In mijn bedrijf Orange Spring gebruik ik mijn talent en achtergrond om blikvangende bedrijfsfoto’s te maken voor bedrijven die hun eigen pad durven te bewandelen. Dat allemaal met een strakke deadline zodat je die foto’s gisteren al op je website of voor je socialmediacampagne kan gebruiken.

Je maakt me blij met een geeky meme, emmer oolong thee en een kleine lading chocola.

De projectmanager die creatieve bedrijfsfotograaf werd

Het kriebelde al een tijdje. Ja…

Mijn serieuze avontuur met fotografie is begonnen in 2014. Ik wilde vooral mijn eigen gezinsleven volwaardig kunnen vastleggen. Pas na een tijdje heb ik ontdekt waarvan ik als fotograaf nou echt warm wordt – surrealisme. Ja, dat zijn die rare gephotoshopte foto’s waar iemand op zijn eigen hoofd zit.

Dat dus.

In 2019 heb ik mijn eerste expo georganiseerd naast mijn baan als projectmanager bij een IT-leverancier. Ja, je leest het goed! Ik heb een relatief technische opleiding gedaan in Geografische Informatie Systemen, direct na mijn studie ben ik begonnen als programmeur, daarna adviseur ICT en uiteindelijk projectleider/projectmanager ICT.

De kunstenaar

Dat artistieke en creatieve is er nog steeds. Af en toe heb ik het nodig om iets te maken zonder een deadline, budget en review-rondes. Om iets belangrijks te mogen “vertellen”, anders kan ik mezelf niet begrijpen. Daarom heb ik elk jaar een eigen vrijewerkproject en een expo ervan. Mijn creatieve foto’s publiceer ik jaarlijks in december… en soms vaker. Hieronder de laatste…

Creatief zakelijk fotograaf nodig?
Neem contact op

Snel naar

Algemene voorwaarden DuPho

Privacyverklaring

Karolina van Schrojenstein Lantman – Orlinska
Orange Spring
Lavendelhof 32, 3434 XT Nieuwegein

Let’s connect

Copyright Orange Spring