Solving problems you didn't know you had met Kemp

We zitten virtueel met elkaar te lunchen. Het is leuk. We begrijpen elkaar snel en dat is niet zo raar, want onze MBTI types liggen heel dicht bij elkaar. Het feit dat ik dit weet, zegt al genoeg over hoe het gesprek ging. 2 xTxx’s nerdy grappen aan het maken.

Weet je wat? Ik wil dat je foto’s voor me maakt. Het is een cadeau aan mezelf.

Oké, dat kunnen we natuurlijk fixen.

De vraag van Kemp

2 gave foto’s voor op mijn website.

Relevante links

Bezoek website

Projectdatum

november 2021 – november 2022

Geleverd

  • opvallend zakelijk portret
  • blikvanger voor het bedrijf 
  • opvallende visuele identiteit

Hoe we te werk gingen

Na een vlot begin en zo veel lachen … hebben we een perfecte meme gevonden voor Michelle: Kemp, solving problems you didn’t know you had, with methods you don’t understand.

Dit was ook een van de versies van de blikvanger. Uiteindelijk zijn we voor iets anders gegaan, maar die uitspraak was nog steeds van toepassing.

Michelle vertelde over haar werk en dat het heel druk is. Heel erg druk. Dus het project heeft ook af en toe weken stilgestaan, dan pakten we het weer op …

Elementen voor de visuele identiteit van Kemp

Kemp is een bijzondere psychologische praktijk. Maar dat wist je al … gewone mensen werken niet met me 😉

De insteek hier was engineering. Yes, you heard that right! Technisch, efficiënt en zakelijk. Geen voeshi-moeshi verhalen maar PvA voor burn-outpreventie of herstel na een burn-out.

Daar moest wel iets bijpassends voor komen.

Gave foto’s van deze opdracht

Achter de schermen

Juni! Eindelijk is het zover en we gaan schieten. Ik kom aan met mijn uit elkaar vallende theebeker. Wat?! Het is nog steeds goed, het ziet er alleen niet uit. Maar die Michelle, die is scherp zeg. “Ik vind dat je een nieuwe mag.” Misschien heeft ze ook gelijk … maar aan deze ben ik nog onbegrijpelijk gebonden.

We praten, lachen en schieten. Ja, met gevaar voor mijn eigen leven zoals je kan zien. Want, ja … ik moet hoger, en hoger … nope, nog hoger. Gelukkig hoefde ik niet te sleutelen aan het systeemplafond.

Ik stuur de bewerkte foto’s op. En hoor ik weer niks. Ja, het is druk. Ff later bel ik … oh, ja … nee, de foto’s zijn top en staan al op de website.