Ja, ik wil opvallende visuele identiteit

Da’s heel slim van je. Maar eerst… ff babbelen. You know, over wat je dan precies nodig hebt en of ik je daadwerkelijk kan helpen.

Stap 1: een beetje saai uitgevallen formulier.

Als je dat invult, kan ik me voorbereiden op ons gesprek. 

  Stap 2 is: schiet ons gesprek direct in mijn agenda.

  Why waste any time, right?

  In dat gesprek gaan we ff babbelen over wat je nodig hebt en kijken of ik je daadwerkelijk kan helpen. Aan het eind vertel ik hoeveel euro’s gaat het kosten (zoals dat ook op mijn website staat – no surprises) en als je “ja” zegt, ontvang je een opdrachtbevestiging, de eerste factuur en we gaan daadwerkelijk aan de slag met het creatieve gebeuren.

  Does this sound like a plan?

  Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!

  Schiet het direct in mijn agenda

  Snel naar

  Algemene voorwaarden DuPho

  Karolina van Schrojenstein Lantman – Orlinska
  Orange Spring
  Lavendelhof 32, 3434 XT Nieuwegein

  Let’s connect

  Copyright Orange Spring