Nieuwe baan zoeken met Wendy Goudzwaard, Ik ben goud waard

Ze is een vulkaan van energie en vrolijkheid. Elke keer als ik Wendy ergens zie, word ik 3x zo vrolijk dan ik net was. En dat zegt wat, want… ik ben zelf een kleine kerncentrale. Je kan je voorstellen hoe hoog mijn energie was toen ze vroeg of ik haar foto’s wou maken.

BOEM! Grote explosies van vuurwerk …

Ja, ‘tuurlijk Wendy. Doen we!

De vraag van Wendy, Ik ben goud waard

  • opvallende foto voor op haar website
  • opvallende profielfoto

Relevante links

Bezoek website

Bezoek LinkedIn-profiel

Projectdatum

januari 2022 – maart 2022

Geleverd

  • opvallend zakelijk portret
  • opvallende actiefoto’s

Hoe we te werk gingen

Als je Wendy de kans geeft, kletst ze je de oren van je hoofd. Maar ik luister graag … zo kom ik achter veel dingen namelijk.

Dus wel goud, duh! En oranje, maar niet TE gek want Wendy werkt met veel serieuze mensen. Ze helpt hen niet alleen een nieuwe baan te vinden. Nee, ze helpt hen om DE DROOMBAAN te vinden.

Ze schudt haar motto’s en credo’s en slogans zo uit haar mouw en ik heb het moeilijk om het tempo bij te houden. Maar het is briljant! Haar shotlist is zo gevuld … met 50 ideeën voor foto’s. Oeps! We moeten het tot 15 beperken … Ach, een luxeprobleem.

We beslissen ook vrij snel dat zij niet op elke foto komt te staan. Weet je … in bedrijfsfoto’s gaat het niet om de ondernemer. Het gaat om communicatie van emoties en ideeën. Dan is het soms beter om jezelf op JOUW foto’s helemaal niet te zetten.

Elementen voor de visuele identiteit van Ik ben goud waard

Ja, goud. Dat is vanzelfsprekend. Maar ook oranje. Wendy rijdt zelfs in een oranje auto rond. En verder? Er zijn ook een paar kleuren van een bestaande branding, die neem ik mee.

En bolletjes … rondjes … en omhoog.

Hmmm … ff denken. Hoe gaan we dat allemaal in een foto passen?

Een paar gave foto’s van deze opdracht

Achter de schermen

Ik wacht op Wendy in de studio en hoor een rolkoffer. Een rolkoffer? WTF?

Daar komt ze aan met een grote glimlach en “een paar jurken” want ze kon niet kiezen.

Volgens mij heeft ze elke jurk tijdens de fotoshoot aan gehad. Behalve 1 … die was het toch niet.