Chillin' met HHCC

Januari 2021, weer een lockdown, en ik heb mezelf beloofd om ff rustig aan te doen, niet hard aan de boom te schudden voor nieuwe opdrachten en toen … appte Josuël. Of we kunnen bellen, want hij wil graag gave foto’s dit jaar.

De vraag van HHCC

  • Foto’s nodig voor op mijn nieuwe website.
  • Iets wat vernieuwing, uniek zijn, groei en communicatie uitstraalt.
  • Iets wat binnen de bestaande visuele identiteit past.
  • En o ja, animatie heb ik ook, als foto’s daarop aansluiten, zou helemaal top zijn.
  •  

Relevante links

Bezoek website

Projectdatum

januari 2021 – juni 2021

Geleverd

  • opvallende actiefoto’s

Hoe we te werk gingen

Zoals altijd ff bellen, testen en snuffelen. Wat is gaaf en wat is saai. Vrij snel heb ik license-to-create van Josuël gekregen, of in zijn eigen woorden: Let the creators create.

Graffiti! Dat is een van de visuele representaties die we MOETEN gebruiken. Gelukkig was dat al een onderdeel, niet alleen van de visuele identiteit van HipHop Culture Coaching, maar zelfs een van de pilaren van het werk. Coincident? I don’t think so.

De fotoshoot ging niet vanzelfsprekend … Als de fotografe bijna een uur te laat komt omdat ze het adres niet kan vinden, noem ik het niet geolied. Gelukkig ging vanaf het moment dat ik er wel was, alles op rolletjes.

Josuël heeft echt een feest van een locatie geregeld in een restaurant. In een restaurant, hoor ik je denken? Ja! Fantastisch: het was toen nog steeds lockdown dus het restaurant was leeg. Ruimte HOOG en LANG en BREED. Ja, ik noem dat een feest. Na een paar uurtjes en een klein leger dat voor mijn lens moest staan, kon ik aan het bewerken beginnen.

Een paar gave foto’s van deze opdracht

Achter de schermen

Het liefst zou ik je nu vertellen dat het zooo uit mijn vingers rolde. Dat ik het direct wist en voor me zag. Maar … ik ga het niet mooier maken dan het was. Ik had het moeilijk. De edit wou maar niet komen … ik heb veel dingen geprobeerd en het werkte niet. Er klopte iets niet en ik wist niet wat.

Oh, Mighty Creativity, waarom doe je soms zo gemeen?!

Maar ik geef niet makkelijk op, Josuël, wil je me een crash-course HipHop Spotify playlist sturen?

Een paar minuten later zit ik te luisteren en een beetje te chillen, maar het gaat nog steeds voor geen meter. For the love of flying cows!

Totaal teleurgesteld in mijn eigen kunnen, stap ik de auto in. Nog steeds met HipHop op de playlist. That’s it. Een project dat mij te veel werd. Misschien kan ik het helemaal niet. Langzaam hoor ik mijn zelftwijfelhond wakker worden. Dus ik probeer NIKS te denken en zit daar pissing naar huis te rijden.

5 minuten. I kid you not! 5 minuten in de auto en ik wist al wat er niet werkte en waarom.

Volgende ochtend … ja precies, DAT is het. Nu werkt het wel.

Ik wist dat ik het kan.

Creatieve opvallende foto’s! Geen bedrijf is hetzelfde en dat weet Karolina als geen ander. Mijn bedrijf opereert zich in een heel specifieke niche en dat vroeg een unieke grafische stijl en aanpak. Door haar creativiteit weet Karolina zich daar helemaal in te leven, dit zorgde voor foto’s die helemaal aansloten bij de niche en branding van HipHop Culture Coaching. Dus als jij op zoek bent naar een fotograaf die ervoor kan zorgen dat jouw visuele brand met kop en schouders boven de rest uitsteekt, raad ik Karolina zeker aan!