Stockfoto-bullshit-bingo

Ooit was het Management-bullshit-bingo maar … ja, andere tijden, andere bullshit. Dus vandaag:

Stockfoto-bullshit-bingo 

De regels zijn simpel:

  1. download je bingokaart
  2. ga LinkedInnen zoals je het gewend bent
  3. als je een post met een stockfoto die je op je bingo-kaart hebt staan tegenkomt, laat je daar een comment achter. Gewoon een normale comment waarvan iemand blij zou kunnen worden. EN je tagt mij in die comment bijv. “@Karolina, kom kijken”. Schrijf niet dat het over de stockfoto-bullshit-bingo gaat, het gaat er niet om iemand zwart te maken maar om samen lol te hebben.
  4. als je 5 op een rij hebt, heb je gewonnen. Verticaal, horizontaal of diagonaal – telt allemaal. En ik ga het natuurlijk controleren, daarom moet je mij taggen.

Ik zou unieke bingokaarten kunnen maken maar … dat hoeft niet want Linkedin serveert iets anders aan iedereen. Dus bij deze is hier de bingokaart. Ja, we gaan de hele week spelen.

Maar hoe weet je dat het een stockfoto is?

Dat weet je niet … dat voel je wel. Een “echte” foto kan als stockfoto overkomen en een stockfoto kan heel authentiek voelen.

Bij twijfel – gewoon meetellen.

Maar wat kunnen we winnen, Karolina?

Ach, een hele goede vraag. Ff kijken … o ja, ik weet het!

Zo toevallig bestaat Orange Spring al 2 jaar en in september lanceer ik een opvallende-actiefoto’s-zelf-maken-online-cursus-ding. Dus heb je 5 op een rij? Je krijgt dit cursus-ding van mij cadeau.

Good luck!

Ook interessant om te lezen

epic fails van 2022

Elk jaar gebeuren er goede dingen en elk jaar gebeuren er dingen waarvan ik denk: oh! dit gaat mij nooit meer gebeuren. En december is

Read More