30 dagen van Canva

30 dagen of yoga with Adriene. Dat ben ik recent aan het obsessen. Nee, lang niet elke avond op mijn maatje in warrior 1 maar wel veel vaker dan voorheen. En dat tel ik als winst. Soms zijn de video’s lang en soms zijn ze kort. Ze zijn niet ingewikkeld en elke keer schiet ik er iets mee op.

Gaaf!

Kan ik ook zo iets bedenken en maken?

Ja! Dat kan ik.

Ken je Canva? Wat zeg ik nou? Natuurlijk ken je Canva. Hoe goed ken je Canva? Is een veel betere vraag. Voor diegenen die Canva nog niet goed kennen ben ik een video-serie aan het voorbereiden: 30 dagen van Canva. En net als bij Adriene … zijn de video’s soms heel kort en soms wat langer, maar … je schiet er altijd iets mee op. Dat is iig de bedoeling.

Ik zit nog niet op 30. Ik zit op 7 maar … ik ga door tot medio april om 2 video’s per week te publiceren. Check out wat ik nu al heb:

Welke how-to video mis je op de huidige lijst? Wat kan ik nog toevoegen zodat iedereen een stapje verder kan komen?

Of … misschien ben je ook op zo’n serie aan het broeden op jouw vakgebied?

Ook interessant om te lezen