Mijn missie is om nuttige foto's te maken.

Mijn naam is Karolina

Mijn naam is Karolina en ik hou van mensen. Kleine mensen die aan het spelen zijn en grote mensen die serious werk aan het doen zijn. Mensen die verliefd zijn op elkaar en mensen die een profesionele indruk willen maken. Ik hou van mensen en ik fotografeer mensen in welke omstandigheden dan ook, voor welke doeleind dan ook. Ik ben een mensen fotograaf.

 

Mijn serieuze avontuur met fotografie is begonnen in 2014. Ik wilde vooral mijn eigen gezinsleven volwaardig kunnen vastleggen. Dit was een ontzettend grote motivatie om fotografie te gaan leren en bijna elke dag te oefenen. Eerst fotografeerde ik alleen kinderen, maar snel genoeg wilde ik gewoon oefenen op objecten die niet zo snel van mij wegliepen. Dus ik begon met landschap- en natuurfotografie. Mijn heel verhaal heb ik voor jou beschreven. Snel genoeg heb ik ontdek dat het mij echt om mensen gaat. Ik raakte gefascineerd door het menselijk gezicht, met wat de camera met een mens doet als je ervoor moet staan. Portretten begonnen mij de grootste voldoening te geven maar snel genoeg begon het om meer te draaien dan alleen maar een mooi plaatje. Ik ontdekte mijn missie.

 

Mijn missie is om nuttige foto’s te maken. Foto’s die belangrijk zijn, die iets betekenen. Ik heb het niet over foto’s die de wereld veranderen. Ik heb het over foto’s die je wil af laten drukken en centraal in je woonkamer hangen. Foto’s die je een droombaan helpen te scoren. Foto’s die je helpen nieuwe of bestaande klanten aan jouw bedrijf te binden. Dat zijn nuttige foto’s. Dat zijn belangrijke foto’s want ze hebben een doel. Daarom is mijn portfolio in 3 secties gesplits: gezinfotografie, zakelijk portret en bedrijfsfotografie. Elke van deze secties heeft een heel andere doel en dus zijn de foto’s heel anders.

Elke fotograaf is ook een kunstenaar. Zonder kunst en creativiteit kom je nooit aan iets bijzonders. Zonder vrij te mogen spelen, leer je nooit iets nieuws. Daarom heb ik elk jaar een eigen project. Mijn creatieve foto’s kan je op mijn projecten pagina bekijken.